Cookies help us provide, improve, and protect MotionVFX. By using our services, you agree to our cookie policy.
Password recovery

Instructions
  • Type in your email address in the field and click SEND.
  • Once you receive the automated email, click the blue RECOVER PASSWORD button to start the recovery procedure.
  • Type in and confirm your new password.
  • Log in using the new credentials.
Email was sent

Email address assigned to this account requires confirmation. Check your email for further instructions.

Email was sent

Follow the link in the email, to start password recovery procedure.

Cart
Nothing here yet

Add some of our awesome products!

Go to store

Total
$0
VAT may apply

Try this
Motion 5 / FCP > I see a red "Missing Media" screen/alert after updating Final Cut Pro / Motion. > I see a "Missing Media" error in FCP 10.4.9 but the built-in templates work

Due to bugs introduced in the recent versions of Final Cut Pro (10.4.9 or newer, including 10.5) and Apple Motion (5.4.6 or newer, including 5.5), the following actions may corrupt our plugins' registration in macOS:

  • Sending to Compressor (either from Final Cut Pro or Motion),
  • Exporting MP4 from Motion 5,
  • Saving Motion 5 projects with the "Save preview movie" option enabled.

To fix the issue, please reinstall the affected plugins using mInstaller or the manual PKG installers that can be downloaded from your 'My Products' page (the download link will appear once you hover your cursor over the preview miniature): https://www.motionvfx.com/user/products

After that, avoid the aforementioned actions or the issue will reappear.
 

Note that we don't officially support Compressor as we've received many problem reports and some of them resurfaced with the recent updates – therefore, we suggest exporting directly from FCP or Motion. If you need to use Compressor, there's a workaround for FCP (not for Motion, though): open the File > Share > Add Destination dialog and add a Compressor Settings destination. After that, export your projects by selecting the newly added destination in the Share menu instead of using the Send to Compressor command.

 

If you depend on Compressor, be sure to report this bug to Apple via their feedback page: