Cookies help us provide, improve, and protect MotionVFX. By using our services, you agree to our cookie policy.

Sign Up

*Required Fields

Password Recovery


Instructions

  • Type in your e-mail address in the field and click SEND.
  • Once you receive the automated e-mail, click the blue RECOVER PASSWORD button to start the recovery procedure.
  • Type in and confirm your new password.
  • Log in using the new credentials.

E-mail was sent

E-mail address assigned to this account requires confirmation. Check your e-mail for further instructions.

E-mail was sent

Follow the link in the e-mail, to start password recovery procedure.

Cart preview

Nothing here yet

Add some of our awesome products!

go to store
TOTAL
$0
Go to checkout

Try this
Motion 5 / FCPX > After updating to FCPX 10.4.9 / Motion 5.4.6 I see a red "Missing Media" screen/alert.

If after updating your viewport shows a red screen with a yellow exclamation mark (which is a Missing Media type alert), then you've most likely encountered an old Motion 5/FCPX bug that has reappeared recently: in the past, the bug sometimes appeared after installing any apps/plugins/updates but nowadays, it seems to occur if your Motion 5 or FCPX were not installed directly from App Store.

 

To check whether your system was affected by this issue, try using some of the elements that are built into FCPX:

  • Titles > Lower Thirds > Date/Time
  • Generators > Backgrounds > Clouds
  • Effects > Blur > Directional
  • Transitions > Lights > Bloom

► If these elements display a red Missing Media type alert, then you've encountered the aforementioned bug.
So far, the only solution that we are aware of if re-installing the host app directly via App Store.
To do so, please go to your Applications folder, delete Final Cut Pro.app and/or Motion 5.app and empty your Bin (important!).
After that, use App Store to re-install the host apps.

 

► If the built-in templates work correctly, then please try reinstalling the affected plugins using mInstaller and see if the problem persists. If so, try using the manual PKG installers that can be downloaded from your 'My Products' page: https://www.motionvfx.com/user/products – the download link will appear once you hover your cursor over the preview miniature.

 

Be sure to report this bug to Apple via their feedback page:

The problem is very widespread so the more reports sent, the higher the chance that it will get fixed sometime soon.

 

If you are using Compressor, and see the plugin registration dialog upon export, see next page.